Follow by Email
Facebook

Hoe werkt Impeccable leadership?

Impeccable leadership maakt competenties en kwaliteiten inzichtelijk
Impeccable Leadership biedt een krachtige methode om competenties en kwaliteiten van mens en organisatie expliciet te maken en te benutten. Met dit model kan een leider zijn ervaringen evalueren en zijn team ontwikkelen. Hij kan hiermee zijn eigen avontuur bewust oppakken, nadenken over zichzelf, zijn ambities en doelen, zijn talent & ontwikkeling en verlangens en dromen realiseren.

Leiderschap is eerder een proces dan een statisch gegeven
Het proces gaat over de dynamiek, de interactie tussen mensen die met elkaar betrokken zijn bij het realiseren van doelen. Het Impeccable leadership proces geeft inzichten en instrumenten om fasen van ontwikkeling die een team doormaakt te herkennen. Het laat zien welk leiderschapsgedrag werkt om het team te ontwikkelen naar high performance en resultaat. In elke fase heeft leiderschap een andere rol. Elke fase brengt eigen uitdagingen met zich mee. Hoe pak je die aan? Welke ontwikkeling is nodig? En welke instrumenten zijn beschikbaar om van de organisatie een succes te maken? Het Impeccable Leadership proces helpt je bij het in kaart brengen wat nodig is om de performance van jouw organisatie te ontwikkelen en biedt bovendien concrete tools om die performance te veranderen en te verbeteren. Impeccable leadership vindt haar kracht en betekenis in de praktijk. De leiderschapspraktijk is bron van het praktische en krachtige proces met ontwikkelfasen, besturingslijnen, leiderschapsgedrag en -rollen.

Het leiderschapsmodel helpt richting de gewenste resultaten en succes
Door het model toe te passen, kan de leider een aanpak formuleren om zijn afdeling of organisatie te focussen op gewenste resultaten en in te richten voor succes. Hij kan ermee bepalen wat hij nodig heeft om de zaak praktisch van te grond te krijgen, te begeleiden, monitoren, sturen en ondersteunen. Kortom, het leiderschapsmodel biedt een handvat voor de leiderschaps- en managementpraktijk van alledag.

Zelf ervaring opdoen?